Pandschoon.nl

Glas- en gevelreiniging

Pandschoon | Full service in schoonmaakdiensten

  • Professioneel schoonmaakbedrijf
  • Klanttevredenheidsscore van 97,6%
  • Wij werken met duurzame producten

Offerte aanvragen

Glas- en gevelreiniging

Elke gevel lijdt aan vervuiling. Onder meer door zure regen, uitlaatgassen, roet en zout. Verwering en erosie zorgen op termijn voor aantasting van de gevel. Onze remedie: periodiek onderhoud met minimaal milieubelastende middelen.

Het glasbewassen gebeurt bij ons vakkundig en geheel volgens de huidige wettelijk gestelde voorwaarden en eisen aan veiligheid en kennis. Al onze vakmensen zijn opgeleid en gecertificeerd. Zo garanderen wij levering van goed en grondig geoptimaliseerd resultaat.

Graffiti

Ongevraagde graffiti is een vervelend en storend verschijnsel. Voor onze gespecialiseerde vakmensen is dit snel en efficiënt te verhelpen: wij verwijderen de graffiti en voorzien het object van een speciale anti-graffiti coating.

Industriële reiniging

Reinigen in een industriële omgeving, binnen of buiten, is een vak apart! Hier moet doeltreffend worden gereinigd zonder dat uw medewerkers worden gehinderd in het voortzetten van hun werkzaamheden. Dus bieden wij een efficiënte aanpak: flexibel en volledig toegespitst op uw bedrijfsproces.

Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn

Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?

5/5

Maak vrijblijvend een afspraak en we vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.