Pandschoon.nl

Schoonmaakonderhoud

Pandschoon | Full service in schoonmaakdiensten

  • Professioneel schoonmaakbedrijf
  • Klanttevredenheidsscore van 97,6%
  • Wij werken met duurzame producten

Offerte aanvragen

Schoonmaakonderhoud

Schoonmaken is een vak. Een vak dat onze specialisten tot in de puntjes beheersen. Met een schoonmaakprogramma op maat, een resultaatgerichte instelling, maar bovenal met een flinke dosis enthousiasme zorgen zij voor een schoon en representatief pand.

Een  schoonmaakprogramma op maat is de basis voor een pand dat er elke dag stralend bijstaat. Deze basis richten wij graag samen met u in. Of het nu gaat om een kantoor, een school, een woon- of bedrijvencomplex, een hotel, een winkel of een zorginstelling. Uiteraard weten wij dat uw bedrijfsvoering aan veranderingen onderhevig kan zijn. Door onze jarenlange én brede ervaring zijn wij perfect in staat om soepel en flexibel in te spelen op uw actuele praktijk.

Met onze maatwerkbenadering kunt u vertrouwen op een eerlijke en realistische prijs-kwaliteit verhouding. We werken altijd op een (maatschappelijk) verantwoorde manier en volgens de principes van de  Code Verantwoordelijk Marktgedrag.

Maatwerk in de praktijk

Onze professionals werken op vaste locaties en voelen zich verantwoordelijk voor de kwaliteit van hun werk. Opmerkelijke zaken worden gesignaleerd en hier wordt actie op genomen. 

Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn

Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?

5/5

Maak vrijblijvend een afspraak en we vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.