Pandschoon.nl

Specialistische reiniging

Pandschoon | Full service in schoonmaakdiensten

  • Professioneel schoonmaakbedrijf
  • Klanttevredenheidsscore van 97,6%
  • Wij werken met duurzame producten

Offerte aanvragen

Of bel nu: 06 - 383 234 74

Specialistische reiniging

Wilt u uw gevel, glas, portiek of vloer grondig laten reinigen? Of heeft het sanitair of de grootkeuken een dieptereiniging nodig? Wij laten uw gebouw er van binnen en buiten weer als nieuw uitzien. Welke opdracht u ook heeft, wij hebben de kennis, ervaring en apparatuur in huis om elke specialistische klus voor u uit te voeren.

Elke opdracht is anders. Het reinigen van een bedrijf in de foodsector vraagt om een totaal andere aanpak dan bijvoorbeeld gevelreiniging. Eén ding is echter altijd hetzelfde: ons enthousiasme om u te verrassen met een resultaat dat boven verwachting ligt. Of het nu gaat om standaard of zeer complexe opdrachten.

Wij werken landelijk, maar hebben bewust een sterke regionale binding. Daardoor spreken we uw taal en zijn de lijnen kort. In alles wat we doen staan kwaliteit en beleving centraal. Met bevlogen en communicatief vaardige medewerkers die u zo min mogelijk storen in uw dagelijkse werkzaamheden. Vanzelfsprekend staat bij het uitvoeren van de werkzaamheden de veiligheid van uw en onze medewerkers voorop.

Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn

Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?

5/5

Maak vrijblijvend een afspraak en we vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.