Pandschoon.nl

Vloeronderhoud

Pandschoon | Full service in schoonmaakdiensten

  • Professioneel schoonmaakbedrijf
  • Klanttevredenheidsscore van 97,6%
  • Wij werken met duurzame producten

Offerte aanvragen

Vloeronderhoud

De vloeren in uw pand hebben heel wat te verduren. Hakken, wielen, vuil, vocht, en zonlicht veroorzaken vuil en slijtage. Dit heeft gevolgen voor de uitstraling van uw vloer, en dus van uw pand. Met planmatig vloeronderhoud van Pandschoon heeft u een zorg minder.

Niets slijt zo snel als een vloer in een gebouw. Tenzij u kunt terugvallen op professioneel onderhoud. Onderhoud dat op tijd en volgens de juiste methoden en met de juiste middelen wordt uitgevoerd. Pandschoon is bekend met alle soorten vloeren, van hout tot kunststof en van harde vloeren tot zachte materialen. We reinigen, conserveren, polijsten en herstellen. En door onze jarenlange kennis kunnen we u adviseren en leggen dat vast in een onderhoudsplan, passend bij uw budget en de eisen van het materiaal. Ook als u denkt over een nieuwe vloer kunnen we u adviseren over de best passende materialen en onderhoud.

Laat uw vloer door ons onderhouden

Wilt u meer weten hoe wij u van dienst kunnen zijn? Neem contact met ons op via ons contactformulier . Wij komen u laten zien hoe uw vloer er weer stralend zal uitzien. U kunt ook ons eBook downloaden waarin u veel informatie vindt over het reinigen van verschillende soorten vloeren. Elk vloeronderhoud beschouwen wij als maatwerk. Wij gaan eerst de staat van de vloer bekijken voordat wij voor u een offerte opmaken. Wij staan klaar om uw vloer te reinigen en te onderhouden zodat de levensduur aanzienlijk wordt verlengd. Wij luisteren naar uw wensen en horen graag van u.

Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn

Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?

5/5

Maak vrijblijvend een afspraak en we vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.